Verzorging en verpleging

Heeft u moeite met aan- en uitkleden, lichamelijke hygiëne of andere dagelijkse handelingen? Onze thuiszorg is er op gericht om u te helpen bij uw dagelijkse verzorging wanneer u dat (tijdelijk) niet zelf kunt. Met een vast en klein team van verzorgende uit uw eigen omgeving zorgen we graag voor u en ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten.

Larimar biedt verpleging aan huis die door gespecialiseerde verpleegkundigen wordt uitgevoerd. De medische zorg die u nodig heeft bieden we op maat en doen dit in overleg met uw verwijzer (huisarts, case manager, transferverpleegkundige) en eventuele mantelzorger. Dankzij een klein team van deskundige en enthousiaste verpleegkundigen en verzorgende ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten. Dat maakt onze thuiszorg extra persoonlijk.

Onze andere diensten

Ambulante begeleiding

Je kan ook kiezen voor ambulante begeleiding. Zodra er passende professionele begeleiding is gevonden, wordt er gekeken naar wat de hulpvraag precies inhoudt.

Ambulant wonen

Wanneer je een eigen woning hebt, is zelfstandig kunnen wonen ontzettend belangrijk. Alleen is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Uw zorg begint hier

Flexibele afspraken en spoedeisende zorg.

Of bel — 0655472730