Ambulante begeleiding

Je kan ook kiezen voor ambulante begeleiding. Zodra er passende professionele begeleiding is gevonden, wordt er gekeken naar wat de hulpvraag precies inhoudt. Samen met jou wordt er dan een plan opgesteld. Ambulante begeleiding is dus echt maatwerk. In welke leefgebieden er begeleiding nodig is, ligt volledig aan jezelf.
Wanneer het plan is opgesteld, worden een aantal uren per week beschikbaar gemaakt om de je te begeleiden. Door de begeleider wordt dan gekeken of alles volgens plan verloopt. Voor ons draait ambulante begeleiding om de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu. Zelfredzaamheid en zelfstandigheid staan hierbij centraal. Op deze manier kan de je de regie over je eigen leven weer terug krijgen.

Onze andere diensten

Ambulant wonen

Wanneer je een eigen woning hebt, is zelfstandig kunnen wonen ontzettend belangrijk. Alleen is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Verzorging en verpleging

Heeft u moeite met aan- en uitkleden, lichamelijke hygiëne of andere dagelijkse handelingen? Onze thuiszorg is er op gericht om u te helpen bij uw dagelijkse verzorging wanneer u dat (tijdelijk) niet zelf kunt.

Uw zorg begint hier

Flexibele afspraken en spoedeisende zorg.

Of bel — 0655472730