Ambulant wonen

Wanneer je een eigen woning hebt, is zelfstandig kunnen wonen ontzettend belangrijk. Alleen is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend. Wij bieden daarom passende ondersteuning, waardoor zelfstandig wonen toch mogelijk wordt. Dit wordt ook wel ambulant wonen genoemd. In sommige gevallen kunnen wij je ook woonruimte bieden. Tevens zorgen wij voor passende begeleiding.
Op deze manier woon je toch zelfstandig met extra ondersteuning om dit mogelijk te maken.
Zorg is maatwerk. Ambulant wonen draait dan ook om het afstemmen van de ondersteuning aan de behoeftes van ieder individuele. Wanneer er behoefte is aan meer structuur, helpen wij met structuur aanbrengen in het huishouden. Ook wanneer er behoefte is aan ondersteuning bij de financiën kunnen wij hierbij helpen. Hoe ambulant wonen eruit ziet, is dus volledig afhankelijk van jezelf. Ondanks dat de mate van ondersteuning kan verschillen, blijft de kwaliteit van deze ondersteuning bij ons altijd hoog in het vaandel staan.

Onze andere diensten

Ambulante begeleiding

Je kan ook kiezen voor ambulante begeleiding. Zodra er passende professionele begeleiding is gevonden, wordt er gekeken naar wat de hulpvraag precies inhoudt.

Verzorging en verpleging

Heeft u moeite met aan- en uitkleden, lichamelijke hygiëne of andere dagelijkse handelingen? Onze thuiszorg is er op gericht om u te helpen bij uw dagelijkse verzorging wanneer u dat (tijdelijk) niet zelf kunt.

Uw zorg begint hier

Flexibele afspraken en spoedeisende zorg.

Of bel — 0655472730